esmaspäev, 21. august 2017

Pesakonna 6.nädal


Loomad elutoas?! Koos vanemate koertega sibab meil nüüd 28 käpakest mööda maja ringi.

Seda on tõsiselt palju. Tundub, et Odie vaeseke ei harjugi nendega ära. Ta oleks nagu vaene sugulane. Urisedes annab märku ja jookseb elu eest nende sipelgate eest ära, saba jalge vahel.
Silky on rahulik, püüab isegi veidi mängida. No ja diivan päästab alati olukorra.

Tegelikult "koerad elutoas" on nüüd sotsialiseerimise järgmine etapp. Telekas mängib, kust kostub Animal Planet ja igasugu imelikke hääli nende jaoks - mõni jääb aegajalt kuulatama aga seni pole ükski heli häiriv olnud. Köögi või tolmuimeja on ka täiesti OK hääled.  Nojah, see tolmuimeja oli selline imelik asi, mis mörises ja mööda põrandat veeres.



Laste mängumatil on alanud huvitegevuse ring. Seda kõike saab seal krõbistada ja hammastega vedida. Loomulikult on see matt üsna mitmeid kordi pesumasinas juba käinud, sest "vaiba" peale on ju hea oma hädad teha.


Nädalalõpus olin ise valdavalt tööasjadega seoses kodunt ära ja lapsed valvasid kutse. Ma kardan, et see jäi viimaseks korraks, kui tütar on valmis kutsidega koos magama. Öö läbi oli tants ja trall toimunud.

Kui ringreisilt koju jõudsin, siis oli rõõmu kui palju. Pigem küll vanakeste poolt aga ka pisikeste sabakesed juba rõõmustavad tuttavat nägu nähes.

Pühapäeval käsid meil ka külalised. Esimesena tuli uus pere lapsi vaatama ja pildistama. See valiku tegemine on veel raske aga iseloomud hakkavad juba vaikselt välja kujunema. Vaatame paari nädala jooksul, kes kuidas on arenenud.

Grete Liis

Veidi hiljem tuli meile külla peale väsitavat näitust pesakonna isa. Mhm miks ma küll pilte ei teinud?! Kutsikad teda väga ei huvitanudki aga see oli tal meeles, et selles majas sai lapsi teha. No meeste värk, alati käituvad imelikult.


Tegelikult hindasime vaikselt Mareti ja Piretiga (kes on muuseas yorkie kasvataja Soomes) kutsikate potentsiaale. Tundub, et sinise poisi jätan vist ka kauemaks kasvama. Tal on seda näituse potentsiaali.
Pigem pean emasele vist kodu otsima :(

Mõnus, kui teisi segamas ei ole.
Aga elu on chill. Hetkel naudivad nad oma beebielu täiega.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...