teisipäev, 30. oktoober 2018

Chico pesakond 30.10.2018

Meil on jälle tited majas!? Just selline oli Odie nägu, kui kutsikatega koju jõudsime.

Kaua sai kaalutud teist pesakonda. Kas teha või mitte. Eelmine pesakond on saanud juba 15 kuuseks, ema on 5 aastane. Uut aretuskoera ma leidnud ei ole. Aeg lendab ja ma ei saagi Chicolt endale tüdrukut???
Magical Charmer Charlotte (Multi CH)

Isaks valisime seekord Dilu ehk pikema ametliku nimega ELEGANT BAUBLES DOUBLE DELIGHT ja hulga tiitlitega pärjatud Inter Champion koera.
Uhke isa Dilu
Tiinus kulges tavapäraselt - alguses pidi sööki hea ja kurjaga sisse meelitama aga lõpus anna ainult ette. Viimane nädal enne sünnitust oli meil vääääga vaevaline. Kõht oli juba vastu maad ja liikumine toimus ainult teosammul ja seda eriti viimastel päevadel. Temperatuuri mõõtmised kõikusid ülesse ja alla ning emme ei kavatsenudki sünnitama hakata. Kirss tordil, et ise suutsin ka haigeks jääda.
1 nädal enne sünnitust
Isver, kui raske on koeraelu
Veel täna hommikul sain kõigile sõnumi ära saata, et kõik on rahulik. Niipea, kui see teade oli saadetud hakkaski juhtuma ...
Kuna sünnitusabiline Kristina oli linnast ära, siis otsustasin seekord kliinikus Oksana juures sünnitada. Peale veekoti ilmumist pakkisin koera ja asjad kaasa ning sõitsin kliinikusse.

Kuula ikka oma sisetunnet. Hea, et sellise otsuse olin vastu võtnud. Pressid olid olematud, immitses juba rohelist voolust ja ultraheli ühe kutsika südametööd ei näidanud. Mis siis ikka, tuli leppida keisrilõikega. Enne seda saime veel SPA protseduure nautida kõhu raseerimise ja pesemisega :)

Kell 12 oli kuulda juba esimesi piiksumisi ja kell 13.00 olime juba koduteel. Suurimad tänud Oksanale ja tema meeskonnale Veterinaardiagnostika loomakliinikus (Sipelga 2).

Et palju tibusid siis tuli? Tuba rahvast täis: 3 poissi ja 3 tüdrukut. Poisid 84, 164, 180 gr. Tüdrukud 142, 158, 168 gr. Nüüd jälle paariks kuuks magamata ööd garanteeritud. Iga pesakond on omamoodi veidrustega.

Igatahes püüan ka seekord pesakonna tegemistel blogi kaudu kõiki kursis hoida ja kui keegi arvab, et sooviks endale järgmise aasta alguses yorkiet sõbraks, siis võib aegsasti mulle  oma huvist teada anda.  Tegin selleks seekord Googel vormi


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...