esmaspäev, 7. jaanuar 2019

Tibud läinud ...

Loetud päevade jooksul nad mul 10-ne nädalaselt pesast välja lendasidki.
Õekesed enne kojuminekut (roosa-kollane-punane)
Öeldakse, et kolmekuningapäevaks peaks kuuse välja viima, muidu idaneb jaanipäevani toas?! Sel aastal juhtus nii, et välja kolisid nii kuusk ja selle alla poetatud salajased päkapikujunnid, kui ka kutsikad.
Segasumma suvilasse mahub palju mänguasju ja kutse
Eelmine postitus viis aastavahetuseks kutsikad ema juurde "kotletimaale".  Vanemad koerad veeresidki järgmine päev punnis kõhtudega õnnelikena koju.

Aastavahetus sõpradega oli meil tempokas, et kõik plaanid jõuaks ikka vana aasta sees ära teha - raba vaatetorni, õuemängud, tina valamine, meeleolukas "saanisõit", disco kohalikus rahvamajas.
Pärast sellist tantsu ja tralli saada 1.jaanuari varahommikul sõnumeid " kutsikate teemal" oli ...  No ma ei tea, kas oli tegemist kõigil uue aasta lubadusega või lihtsalt millegi uue algusega. Loovutuse aja osas said aga plaanid paika. 

Seniks aga mängud kogusid meie majas tuure. Kõigil oli vaja just seda sama mänguasja, mida Kevin piiksutas või keegi teine näris. Nagu ulakad lapsed ikka.


Vahepeal jõudsin veel enda ja tütre sünnipäevagi vaikses pereringis ära tähistada. See aga andis võimaluse endalegi kingitus välja valida. Kuna kollane tüdruk jääks aretuseks ehk liiga pisikeseks, siis oli mul valida punase või roosa vahel.

Valikut aitas kinnitada isase omanik Larissa, sest tahtis ju temagi näha, mis meil siis välja kukkus. Kuna kingitud hobuse suhu ei vaadata, siis loodan, et kasvama jäi ikka see ÕIGE tulevikulootus. Nüüd mulgi aastaeesmärgid paigas. Koeraga trenni!!!


6.01 õhtul soovis ka punase kutsi omanik koera koju viia, kuna pere oli ammu põnevusega ootel, missuguse valiku ma endale teen.
Niisiis olidki kõik meie lapsed läinud. Mul jäi ainult arvuti sisse lülitada, EKL-online's pesakonna registreerimise taotlus sisse anda ja kõik omanikud sisse kanda. 

Igal korralikul beebil peab ju uhke ja pikk nimi olema nagu arvas keegi Toots. Seekord sai koostöös kutsikaomanikega sellised nimed pandud:
MAGICAL CHARMER GALAXY BRUNO MARS ( roheline poiss)
MAGICAL CHARMER GALAXY TINY MICKEY (sinine poiss 0,9 kg)
MAGICAL CHARMER GALAXY DREAM MINNIE (punane tüdruk 1,21 kg)
MAGICAL CHARMER GALAXY KIKI MISTY (kollane tüdruk 1,1 kg)
MAGICAL CHARMER GALAXY QUEEN MAYAN (roosa tüdruk 1,3 kg)

Aga maja on nüüd vaikne. Keegi ei torma mööda tuba, ei kraakle omavahel. Maya küll üritab Odiele mingeid oma reegleid selgeks teha.
Enne kutsikate kojuminekut avastas Odie, et siin elavad mingid vahvad tegelased, kellega saab isegi mängida.
Kuidas teha emmele kambakat, kes enam tissi ei anna?
Odie naeratab?
Mul on ääretult hea tunne, et kõik kutsikud said endale nii supervahvad ja hoolivad pered. Kui kõigil vajalikud vaktsiinid käes, siis korraldan kenneli beebikooli tunni ja saame kokku. Seniks aga raporteeritakse, kuidas koerabeebid uue elukorraldusega harjuvad.
Kaspar & MICKEY "MIKI"
Ja minul endalgi nüüd titt majas. Ausalt öeldes, ei olnud ma veel isegi mõelnud, kuidas ma selle üksikuks jäänud koerabeebi mure lahendan. Täna jätsin koeramamma päevaks kutsika juurde aedikusse. Lõunaks kupatasin mehe koeri vaatama. Magasid rahulikult. Tundub, et said hakkama küll.
Maya emmega tudumas







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...