esmaspäev, 5. november 2018

Esimene nädal


Natuke kurb nädal on meil seljataga. Kuuest vaprast kutsikast on alles 5.
Meie kõige pisem poisiklutt, kes sündides kaalus kõigest 84 grammi, on kahjuks pesakonnast lahkunud. Karm on see kasvataja elu. Terve öö ja terve päeva püüdsin pisikest toita aga kaalus juurde ta ei võtnud ja järgmise päeva õhtuks kliinikus selgus, et tibul imemisrefleksid puuduvad ning elulooma temast ei saa ...

1.nädalane yorkie kutsikas
Teised on nädala jooksul kenasti kosunud. Keskmiselt kaaluvad kutsid juba 220 grammi. Pisike tüdruk kaalus täna 180 gr ehk samapalju, kui suur poiss oli sündides.
Muidu on olnud imeliselt vaikne ja rahulik. Õhtul läheb titemamma korralikult laste juurde magama ja öösel majandab omapead, et mina saaks rahulikult oma toas magada. Kui asi jamaks läheb, küllap siis oskab ta haukudes mind ehk äratada.
3 tüdrukut ja 2 poissi
Odie vaeseke aga on nagu tõeline õnnetusehunnik. Käib mööda seinaääri, kui vaja lastetoas voodile hüpata. Küllap ootab oma aega, kui nendega mängida saab. No kõigest 3-4 nädalakest veel oodata.

Ega meil rohkem uudiseid hetkel ei olegi. Pildistamisega on nagu on. Lootusetu on seda musta kogu teravalt pildile saada. Selle aja peale suudavad juba fookusest ära siputada, kui sa jõuad nupule vajutada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...