pühapäev, 29. märts 2020

Teine nädal kodukontoris

Võtame rahulikult. Ükskord see jama peab ju läbi saama?
Jee, ma näen sind!!! 13.päev
Elu isolatsioonis tulebki võtta rahulikult, seni kuniks interneedus toimib ja toidupoed on lahti. Kapp on riideid täis, nende pärast me Sportlandi järjekorda kunagi ei tormaks. Ei suuda ära imestada inimesi, kes kogu selle mammona pärast ära keeravad. Räägitakse, et koera on raske kasvatada LAMA-KOHT. Tundub, et inimeseloomale on veel raskem selgeks teha PÜSI KODUS-LAMA DIIVANIL!!!

Peame vist oma lemmikutele paremini selgeks tegema, miks me neil rahulikult päev läbi magada ei lase ja kodus passime? 😍

Esimest korda üritasime mehega COOP e-poest tellida. Ei ole kunagi seda mugavusteenust kasutanud, et kuller sulle värava taha sõidab või kusagilt kapist oma toidu kätte saad.

Arvate, et õnnestus? JUBE NÕME SÜSTEEM!!! Saime oma tagasihoidliku toidukoti komplekteeritud aga lähima paari nädala jooksul ei olnud ühtegi vaba kappi?! Võiks juba enne tellimuse esitamist teada anda, et kappe pole. Miks seda teenust propageeritakse, kui nõudlust rahuldada ei suudeta? Seega tuli ikka sammud toidupoodi seada, et uueks nädalaks midagi kodukontoris süüa oleks.
Uhkes üksinduses jalutades. Eemal on inimene?
Kui varem olin pigem mugav inimene ja koerad jalutasid oma hoovis, siis nüüd kodukontori ja külmiku vahet käimine väga palju samme kokku ei anna. Tahest tahtmata, tuleb koerad tööpäeva lõpus põllule jalutama viia. Odie ei ole veel sugugi sellist nägu, et mulle neid sportlase kilomeetreid vaja ei ole.
2 nädalat
Pisikesed on jätkuvalt vaiksed ja tublid. Mõnigi päev on isegi kaalumine vahele jäänud, sest ei taha neid ise üles ajada. Teise nädala lõpuks kaalumise tulemus - pesakonna keskmine 291 grammi. Võrreldes eelmise pesakonnaga on 23 grammi vähem. Kas see tähendab, mitte just kõige priskemaid poisse? Saame näha, kui lisatoitu hakkavad saama. Seniks kuni vaikus majas, ma väga muretsema ei pea.

Laupäeva hommikul oli ühel poisil silm lahti. Pühapäeva hommikuks oli ka teisel poisil silm lahti. Hakkame nägema, mis siin maailmas toimub. Esialgu küll uduselt aga abiks ikka.

Laupäeval ilm +12 kraadi ja tekkis ideaalne võimalus grill kuuri alt tolmust puhtaks pühkida, oma aed ära õhutada ja lohud mulda täis vedada. No ei meeldi mulle lõpptulemus üldse, sest koerad tassivad oma käppadega nüüd mulda tuppa. Loodame, et 3-4 nädala pärast on rohi rohelisem, kui pisikesed pätakad hoovi jookma laseme.
Kevadised aiatööd
Oleme saanud juba paar väga meeldiva sisuga sooviavaldust. Kahjuks hetkeolukord soosib ainult online suhtlust. Sai meil siin sõpruskonnaga üks meeleolukas juubelitervitus õigel päeval ONLINE teel ära tähistatud. Keerulised ajad nõuavad loomingulist lähenemist.
Peep 50

Seniks aga püsige kodus ja olge terved.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...