teisipäev, 20. november 2018

Kolmas nädal

No nii, hakkab peale! Pesakastist kostab juba urrr ja täpselt 21.päeval võtsid kõik jalad alla ja tegid mulle tünga ning ronisid pesakastist välja.
Pisike (kollane) tüdruk. Esimene mänguasi
Juba päev varem panin tähele, et tüübid üritavad asjalikumalt ringi tatsata ja pesakastist välja ronida ning panin suurema kennelaia kokku. Mõtlesin veel, et viimane öö ja siis kolivad suuremale pinnale.
Chill pesakastis
Hommikul pidin südamerabanduse saama. Pesakastis magas ainult 1 kutsikas. Ühe leidsin väljaspool pesakasti ja 3 olid kadunud. Chico ka hea mutt. Tavaliselt oleks ta põrgulärmi löönud aga see öö lasti mul rahulikult kuueni magada. Ühesõnaga leidisin põgenikud voodi alt, kust siis pika meelitamise järel otsustati välja tulla. Uskumatu!!!
Uus kodu
Kolmandal nädalal alustasime potitreeningutega ehk kutsid üritavad paterdada peale ärkamist aluslinale. Samuti märgistasin kutsid kaelapaeltega, et saaksin pättidel silma peal hoida. Kaalu poolest on pesakond jätkuvalt väiksem kui eelmine aasta. Keskmine kaal 378 gr (eelmine aasta 548 gr). Huvitav - huvitav, kas mõned jäävadki nii väikeseks?!
POISID:
Roheline 432 gr
Sinine 316 gr

TÜDRUKUD:
Punane 452 gr
Roosa 376 gr
Kollane 316 gr

Viimane nädal ja siis hakkavad lisasööki saama. Emme juba vaatab mind anuv-kannataja näoga, kui püstijala piimabaaris lutsimine käib. Pediküür tuleb ette võtta. Küüned kui naasklid juba.


Üks unine haigutus

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...