pühapäev, 17. mai 2020

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tuleb hädalisi päästa. Pildilt paistavad sellised nunnupallid. 
Pildil vasakult paremale pikkuse järjekorras: pisike-roheline-hall-sinine. 

Midnight pesakond 2 kuud (pisi-roh-hall-sin)

Reede 15.05
Kaalumiste tulemused (15.05 ja pisike oma kaalult ei olegi enam kõige pisem). Keskmiselt 200 gr kergemad, kui eelmine pesakond ja täiskasvanu kaal võiks tulla 2,5-2,7 kg. 
Pisike 848 gr
Roheline 838 gr
Hall 942 gr
Sinine 972 gr

Kutsikate kaasavara pakkides oli selline jõulueelne tunne... 
Erinevat kustkatoitu ja maiuseid Valgekihvast ja PrimaDog valikust. Närimiskondid. Loomulikult SoPosh hooldusvahendid(www.vipdog.ee) ja naturaalsete harjastega hari, väikesed tutid ja kummid. Beebimõõdus traksid, mis e-poest tellides osutusid nii väikseks et koera pea ei mahtunud august sisse. Tuli kummist vahetükk juurde õmmelda.  

  Viimane võimalus teha kiirelt ühispilt enne kui omanikud järgi hakkavad tulema ...


Esimene linnupoja oli roheline poiss ehk  MAGICAL CHARMER MIDNIGHT PUFF FENDI, kes elab meist 1,2 km kaugusel. Praktiliselt naaberkülas. Seega saame tulevikus koos jalutamas käia.
Vahetult enne äraminekut panime Fendi koti maha ja kogu meeskond testis hambaga koti vastupidavust ja üheskoos otsustati kotti laiaks litsudes veel viimane uinak teha.
Fendi & Ketlyn

Kuidagi ei taheta lahku minna

Laupäev 16.05
Teisena lendas pesast välja sinine poiss MAGICAL CHARMER MIDNIGHT PERRY COCO, kes elab meist teisel pool metsa 2 km kaugusel, teises naaberkülas. Äramineku hetkeks pööras ilm täiega ära, nii et tugevas rahesajus saime vaevalt pildi tehtud ja meeldiv jalutuskäik läbi metsa koju jäigi ära ning isa kutsuti autoga järgi. 
Coco & Karmen Liis

Kolmas (pisike) poiss MAGICAL CHARMER MIDNIGHT PRESTON läks ära peale lõunat. Jutustasime, mis me jutustasime aga ikka unustasime äramineku pildi teha. Hilisemad pildid juba kodus tehtud.
Preston ja Nele uues kodus

Nagu kaalumised näitavad, ei tohiks ma teda enam pisikeseks kutsuda aga nii on kõigile lihtsam aru saada, kes meid algusest peale on jälginud. 
Preston uues kodus

Laupäeva õhtuks jäi halli poiss üksinda. Vaikus majas. Suurtega mängimine ei võtnud ka väga vedu. Seega lohutasime kutsi ise.
Viimane poiss. Bosse

Üritasime papillon Sansaga koos pilti teha. Lootusetu juhus. Ei tema lapsi taha, veel vähem koos pildi peal olla. Põgenes kohe, kui kuts kõrvale pandi.


Päästke mind tite käest!

No ja ongi parem, sai emmega pesas rullida. Eks paistab kuidas üksinda öö aedikus veedab. Mulle oleks nagu üheks ööks nüüd titt jäetud. 
Bosse oma inimeste ootel




Pühapäev 17.05
ÖÖ möödus suht rahulikult. Öösel kell 4 tuli paar piiksu aga "kuss-kuss" ja tibu magas kuni 6.30-ni. Söötsin koerad ja lootsin edasi magada aga võta näpust. Suuremad hüppasid voodisse ja Bosse arvas, et tema koht on nüüd ka voodis. Püüdsime mängida aga lõpuks ikka võtsin rinna peale ja kui magama oli jäänud tõstsin pesasse ning saime kõik rahulikult lõunani magada.

Viimane mohikaanlane Magical Charmer MIDNIGHT POCO BOSSE lahkus uue pere juurde pühapäeva õhtul. Vaatasime kaasavarakoti üle ja esmased grooming - treening nipid. Saara on oma koera juba paar aastat oodanud, ilusat kooskasvamist teile.

Bosse ja Saara

Meie TUBA ongi tühi. Odie nõuab RuudiKomme, mis tegelikult Chicole kingituseks toodi ja Maya saab rahulikult pesamuna edasi olla. Lõpus osutus ta täielikuks kadeduseussiks. Ootas, mis ootas tittede kasvamist aga lõpus ei tahtnud mänguasju kuidagi jagada.
Korjangi kohe enamus asjadest pesumasinasse järgmiste pesakondade ootele. Vaatame, äkki aasta pärast Maya või Sansa on valmis emaks saama.
Chico saab nüüd rahulikult oma pensionipõlve pidada. Vanem tütar on ju lohutuseks kodus.

Midnight pesakonna lapsed aga kasvavad ja harjuvad veidi uute peredega, suhtleme oma private kanalis edasi ning järgmine kohtumine toimub meil üsna varsti Magical Charmer beebikooli tunnis.
MC Midnight boys 2 kuud

Tänan kõiki, kes meie blogipostitust lugesid. Puhas rõõm oli meie tegemistest teile ülevaadet anda.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...