pühapäev, 16. detsember 2018

Seitsmes nädal

No nii sõbraksed, viimane aeg teil lastetoast välja kolida?!
Kes oli esimene hulljulge, kes kõrvad kikkis ja saba püsti toast välja julges marssida? Ikka meie pisike tiburull.

meil 3.advent / kutsikate 48.päev 
Preili punasel läks mitu päeva aega enne kui julges teiste eeskujul maja tulla uudistama. Esialgu panin vaiba maha, et libe ei oleks. Tuldi siis köögi nurka ja joosti jälle lastetuppa mängima. Selline, tunne et jäävadki sinna elama. Oeh kus mulle ei meeldi see talvine pesakond. Eelmine suvine pesa mängis ja hullas juba ammu õues.
Nädal aega harjumist ja nüüd juba nõutakse aedikust välja laskmist. Preili punane neist kõige häälekamalt.
Bruno 11.12.2018
Bruno 16.12.2018
Suurem poiss on oma koduse nime saanud. Nagu näha on nädalaga juba mõlemad kõrvad kikkis. Täitsa yorkie nägu. Kaalu 1 kg
Pisike tiburull 11.12.2018
Pisike tiburull on nagu väike koerakirp, kellel kaalu hetkel 600 gr, seega tuleb selline haruldane "mini" variant. Kui vaja, siis istuks ainult süles ja kui tuleb teistega kraagelda, siis terjeri iseloom lööb välja. Hetkel ainuke vaba poiss, kellele soovin leida erilist peremeest.

Preili "punane" 880 gr
Preili "roosa" 920 gr
Preili "kollane" ülbik 790 gr
Isver kui erinevat nägu nad ikka on. Kui molu peale sööki jääb jamaga kokku ja emmet kohale ei ilmu, siis sõber ikka puhtaks lakub.
Vunts peale sööki
Sõbra musi peale sööki



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...