pühapäev, 13. jaanuar 2019

Kõik on uus jaanuarikuus

Lapsed oleks justkui elukooli läinud. Aabitsatarkust sai ohtralt tulevastele lastevanematele kaasa pakitud aga ikka tuleb kasvatajal jälgida ja uurida, et maimukesed korralikult kohaneksid.
MC Galaxy Queen Mayan 2,5 kuud
Maya on kõige eelistatumas olukorras. Tööpäevadel chillib emmega koos aedikus. Ma pole küll kindel, mida nad seal päev läbi teevad aga õhtuks on kõik rõõmsad ja õnnelikud, kui koju tulen. Küllap magavad enamuse päevast maha.

Mängud on nüüd oluliselt rahulikumad. Puudub kõvahäälne kraaklemine ja kaklemine. Kui Maya muutub liiga ülemeelikuks, siis annab Odie sellest urinaga teada. Lapsele tehakse liiga, kui emme üritab lapse käest kõik mänguasjad kätte saada ja minema tassida või leiab Odie, et see on tema piiksu.
Maya pirtsutas söögiga ja Hiireke pakkus seltskonda
Tundub, et söömisega on tervel pesakonnal suur ühine mure. Konkurents toidukausi äärest on ju kadunud. Maya üritab Odie krõbinaid näpata, mida siis tüüp häälekalt kaitseb. Millegipärast on täiskasvanu krõbinad paremad kui kutsika omad. Kui aga konservi või keedetud kanaliha krõbide sisse segada, siis lähevad kaubaks küll. Kuts tuleb igasuguste vahenditega sööma saada. Kaalu meil nädalaga 100 gr juurde tulnud.
Isver, mulle üldse siin majas süüa ei anta?
Maya alustas treeningutega. Iga päev kontakti, seismist ja veidi kõndimist. Suurte sõprade seltsis seda ju vahva teha ja eriti kui veel koeramaiust saab. Tavaliselt peale mängimist hea teha, siis on suurem energia välja joostud ja koer rahulikum.

Esimesed pättusedki Mayal tehtud. Mehe uue nutikella laadija näritud. Seega tuleks meil kriitilise pilguga diivanilaual "vedelevad" asjad üle vaadata. Üks on kindel, majas jälle super-sokivaras, sest kõik vabad sokid peidetakse kuhugi kutsikaurgu ära.

Kõik on minu!
Nädala lõpetuseks tegime esimese peapesu. Uh kui jube see kõik talle oli. Märg ja väänlev kutsikas võib uskumatult libe olla. Ma nagu ei mäletagi, mitmenda pesu ja föönitamisega nad rahulikumaks
muutuvad. SoPosh hooldusvahendid panid kutsika karva kenasti läikima.

Nii palju siis Mayast. Pesakonna kaaslased on meile samuti on tegemistest ülevaadet andnud:

Bruno läks Olafile seltsiks aga suur vend on kuidagi tagasihoidlik. Harjumine võtab aega ja tundub, et Bruno püüab ennast bossiks seal teha.
Bruno
Olaf ja Bruno
Kiki elu nagu lill. Peremees võtab voodisse magama ja tegi Instagrammi lehe yorkie.kiki

Kiki
Minniet suurele õuekoerale veel tutvustatud ei ole aga kass pidavat suures hämmingus uuest asukast olema.
Minnie
Miki päevastel tegemistel hoitakse mobiilsete vahenditega silm peal. Nagu arvata oli, pidavat päev läbi põõnama, ainult magamispoosid vahetuvad. Pisike poiss kaalub juba 968 gr. Jätkame nuumamist. Paks laps, ilus laps!
Miki


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...