esmaspäev, 23. märts 2020

Esimene nädal "Koduarestis"

Meie pere nädal nr 1 vabatahtlikus koduarestis ja isolatsioonis COVID-19 eest möödus vaikselt. Jube AEGLASELT kodukontoris aeg "hõljub".

Nädala jooksul jalutasime paaril korral poodi, sest  märkamatult kaob toit külmikust. Ostame küll mõistlikes kogustes aga 3 inimest 3 x päevas kulutavad oodatust rohkem, kui tavaelus.
Ilusa ilmaga käin Odie ja Mayaga metsas jalutamas (titemamma saab värsket õhku hingata oma aias). Jumal tänatud, et Õismäe rahvamassid meie metsa vallutama ei ole tulnud ja nädalavahetuse veetsime sportlikult Keila discirajal mängides. Ühesõnaga nii vähe võõraid kontakte, kui võimalik ja veidi VÄRSKES õhus oma perega. Tõenduspõhiselt on viiruse leviku piiramiseks parim moodus maksimaalselt efektiivne isolatsioon. Seega inimesed, PÜSIGE KODUS ja õppige tegema kaugtööd!!!
Covid-19 kodukontor
Igaüks nokitses personaalses töönurgas. Kevin tegi koolitunde üleval oma toas, Margus sai köögilaua, mina kenneltoa arvutilaua ja titemamma pesakasti. Tore, kui majas on ruumi ja üksteist ei segata. Eriti tore, kui koolilaps on nii iseseisev, et saab imeliste e-lahendustega ja õppimisega suurepäraselt hakkama.

Nüüd aga pisipere tegemistest. Chico on SUUREPÄRANE kanaema. Esimene nädal teisi koeri lastetuppa pigem ei lubatud. Maya oli eriti suures segaduses. Kui eelmine nädal võeti suure kõhuga kaissu magama, siis nüüd näidatakse hambaid?! Kuidas siis uudishimu rahuldada, kui keegi seal kastis piiksub pisikese mängupalli häälega aga kätte ei saa. Odie oli vana rahu ise. Kogemustega vanamees teab, et paari nädala pärast on see piiksumine teisendunud koerakarjaks.
Tänaseks olukord juba rahulikum, Chico lubab koerad kenneltuppa voodisse magama aga pesakast on jätkuvalt PÜHA koht.

Chill inimese voodis?!
Kosuvad ÜLI kenasti. Kui see suurem pontsakas poiss välja arvata, siis teised on nüüd kõik ühes kaalukategoorias. Ei mina neil enam vahet tee, kes on kes. Ei ole veel värvilisi kaelavõrusid pannud.
Pisike poiss, kes oli sündides 40 grammi teistest kergem, on kenasti 84 grammi juurde nosinud. Päris hea isuga.
Magical Charmer  - Nädal 1
Võrreldes 2018 pesakonnaga oleme samas juurdekasvu graafikus (ehk 62 grammi keskmiselt nädalaga). Väike poiss on üllatusesineja aga parem rohkem, kui pidevalt tissitama toppida.
Ööd on samuti rahulikud, kui vaja siis otsivad lõhna järgi emme piimariiulid üles ja pidev matsutamine käib (püüa siis ise magada, kui keegi kogu aeg lutsutab ja matsutab).
Chico on meil põhimõttekindel ema. Piiksu palju tahad, ise pead minu juurde tulema, kui süüa tahad. Mõnikord mul läheb öösel meel härdaks ja abistan eksinud lapse kiiremini õigesse suunda.

Magical Charmer - Nädal 1
Vahepeal saabus ja lahkus märkamatult KEVAD. Loodame, et leiab õige pea tagasitee ...
Odie väljendab ilmekalt kevadootust
Esialgu räägime kutsikahuvilistega, kes meile kenasti oma perest ja eelistustest kirjutavad. Need kes AINULT hinda küsivad ei pruugi meilt niipea vastust saada.
Meile kontaktid leiad kodulehelt: https://magical.charmer.yorkshire.ee/

Olge terved 🐾




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...