laupäev, 9. mai 2020

Nädal 8 - Emadepäev

Olgu tervitatud kõik praegused ja tulevased (kutsikate)emad!

Emadepäeva tervitus meie pisikeste poiste poolt!
Sel nädalal kogesime palju uusi olukordi ...
Seakärsa kontroll
Kont - seda seakärssa prooviti hambaga iga kandi pealt. Suured loomad näljaselt järjekorras ootamas. Loomulikult suutis emme selle lõpuks laste tagant pihta panna ära närida. Tuleb poodi uue kärsa järgi minna.

Iseseisvalt söömine - nadi on meil see tulemus. Üritasin 4 kaussi maha panna. Ikka on rohi rohelisem, kus meid ei ole ehk võõra kausike maitsvam. Käivad tiirutavad mööda tuba ja jõuavad sõbra kausi juurde tagasi. Lisaks proovisime veise hakkliha ja riivitud porgandit. Emme jakipaelad üritatakse ka veel lahti tirida ja tissid välja meelitada. Meeste värk.





ÕUES - seal viibisime iga päev mõned tunnid, kui vähegi päike soojendas.


See must transpordikott on kutsidele juba päris tuttavaks ja mõnusaks pesaks saanud. Mõni taibukam küll püüab plehku panna aga reeglina püsitakse ikka õuealal.
Autosõidu tegimegi juba selles kotis ilma emmeta.

Suurim UUDIS on aga see, et kõik meie uued omanikud käisid külas ja vaatasime vajaliku ostunimekirja põhjalikult üle. Mida kohe varuda ja mida hiljemaks jätta.
Kui oma õuealal kutsid võõraid inimesi ehk uusi omanikke ei võõristanud, siis laupäeva õhtune külaskäik naabrite talveaeda võttis esialgu küll lastel põlved nõrgaks. Veidi aja möödudes aga roniti naabrinaise sülle magama ja kõik oli jälle korras.

Teiseks said lapsed endale lõpuks nimed. Nimekonkurss toimus on-line küsitluse korras. Kõige populaarsemaks osutus pesakonna koondnimi "MIDNIGHT" ja otsustasime ristiema Kristinaga koos, et see viitab ehk meie ühisele öisele sünnitusele kõige enam.

HALL: Magical Charmer Midnight Poco Bosse - om. Helen
ROHELINE: Magical Charmer Midnight Pepper – om.Ketlyn
PISI: Magical Charmer Midnight Preston - om.Nele
SININE: Magical Charmer Midnight Perry Coco - om.Kristi

Käes on emadepäev! 
Suurimad tänud Ketlyn ja Meelis, kes tõid emadepäevaks mulle ilusad FIORIRE roosid, millega poisid oma tervitused edasi nüüd annavad.
Magical Charmer Midnight Pepper

Magical Charmer Midnight Perry Coco

Magical Charmer Midnight Preston

Magical Charmer Midnight Poco Bosse
  Järgmine nädal tuleb kiip ja esimene vaktsiin ning hakkame koju sättima!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...