pühapäev, 3. mai 2020

Maipühade ERI vol.2

Õnneks läks ilm ikka ilusaks ja paar tundi saime nautida imeliselt päikeselist pühapäeva koos naabritega... 
Poistegäng 7 nädalat

Kutsusin hea sõbrantsi ja mopsikasvatajast naabrinaise Kristina poisse vaatama ja arvamust avaldama. Kaks pead on ikka rohkem kui üks arvamus.
Väljas hea valgus, seega panime Marguse pildistama. Meie hääleka jutuvada peale (kutside tähelepanu võitmiseks hakkad tahest tahtmata igasuguseid imelikke hääli tegema) tuli naabrinaine kutsubeebisid uudistama, siis naabrimees, siis naabrilapsed ... Kõik ronisid kordamööda aedikusse kutsidele seltsiks.
Kevin lapsehoidjaks
Nautisime ilusat ilma, spontaanselt kokku tulnud seltskonda ja kutsid said vahelduseks kuulda ka võõraid inimhääli. Mis aga andis meile võimaluse vaadelda-hinnata väljakujunevaid iseloome. See on nii imelik, et kui minu häälega on nad harjunud ja jooksevad kohale, siis mõne võõra hääle peale pigem pessa peitu. Vaikselt harjume ja harjutame.

Mingi aja pärast väsisid tibud meie liigsest tähelepanust ära ja keerasid murule magama. Kuna maa veel külm, siis tõin toast pesa ja tekitasime tekiga tuule-päikesevarjulise nurgakese. Mõnusalt magasid õues nagu väikesed beebid ning ükski suurte koerte haukumine ei häirinud.
Iluuni õues
Täitsa tore lõunauinak oli
Otsustasime, et nüüd on piisavalt suured poisid ning emme peab oma piimapoe kiiremas korras sulgema. Seega emmele jakk selga ning tissid peitu. 
Lõunasöök õues
Lubage siis esitleda meie 7 nädalaseks saanud poiste-gängi liikmeid:
Sinine poiss
Sinine poiss laual
Sinine poiss on tõsine tegija. Julgen loota, et teda ootab võimalusel ees suur tulevik, sest hea kehahoiak juba nii varajases nooruses on täielik boonus. Terane uudistaja, julge ja vapper iseloom, seega paljulubava (näituse)potentsiaaliga kutsikas.
Kollane/hall poiss
Kollane/hall poiss laual
Kuigi eelmine päev halli poissi murumängud ei huvitanud, siis täna oli kartmatu meie lauatreeningul. Paljulubav.
Pisike poiss
Pisike naaskel. Kõige vahvama iseloomuga, samas vajab kindlasti aega arenemiseks. Pigem jääb äkki "mini-yorkie" klassi nagu rahvasuus kutsutakse. 
Roheline poiss
Hetkel kõige tagasihoidlikuma iseloomuga. Vajab ehk rahulikku keskkonda.
-----------------------------------
Mida siis kokkuvõtteks öelda - Hambumus kõigil korras. Munandid kontrollitud ja OK. Karvatekstuur suurepärane.

Paar nädalat aega õppida iseseisvalt sööma ja vett jooma. Harjutada seismist laual ja kontakti inimesega. Groomingut kõrvadele teeme iganädalaselt aga nüüd juba karva piisavalt, et saaks hakata ka kammima.

Järgmise nädala lõpuks hakkame uute omanikega kohtumisi planeerima 👀 

 
 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...