kolmapäev, 25. oktoober 2017

Pisike naaskel HAPPY

Liiga vara hõiskasin, et Happy hakkab vanakestega elutoas vabalt koos elama!

Täna avastasin, et päeva jooksul on mulle arvuti külge jäänud 2 iseseisvat juhtmejuppi. Tere tore. Nüüd on mul juhtmevaba mittetöötav hiir. Kuna vanad koerad ei ole ammu midagi närinud, siis on alust kahtlustada, et pisike pätt on oma hambaid arvutihiire kallal kuritarvitanud.

Paar päeva tagasi jätsin ta ööseks elutuppa magama. Öösel hakkas kuulduma nutt ja hala. Mõtlesin, et küllap ta maha rahuneb ja magama jääb. Mingi aja pärast hakkasid vanemad koerad ukse juures nuuskima ja olin sunnitud ennast ülesse ajama, et olukorda kontrollima minna.

Niipea kui ukse avasin, oli väike keravälk uksest sees. "Jeeeeee siin te siis magategi" näoga. HULL KOER!!! Ta oli roninud üle aediku, hüpanud maha diivanilt, roninud öösel pimedas TREPIST ülesse?! Kuidas ta seda tegi jääb mulle siiani arusaamatuks.

Seal ma siis seisin nõutuna kell 2.00 öösel. Alguses mõtlesin, et võtan ta meie magamistuppa aga kuna seal oli tal kõik niiiiii uus ja huvitav ning nuuskimist jätkus igasse nurka, siis kolisin oma loomapere alla nüüdseks siis külalistetuppa magama. Seega, Happy magab nüüd öösel jälle kennelaedikus!

Eile õhtul ei olnud ta nõus üksinda sinna jääma, seega tõstsin ka emme aedikusse. Öö oli rahulik. Vähemalt teisele korrusele mingit hullu tralli ei kostnud. Te ei kujuta ette, kui etteheitvalt koeramamma mind hommikul vaatas "sa julgesid mu ööseks siia jätta".

Kati juba pabistab, et me lähme reisima ja ta ei saa koerakarjaga hakkama. Mhm kas pean naasklile hoiukodu otsima?! Kelle juurde ma julgen ta jätta?

Aga ega me siis ainult kodus passi. Eelmisel nädalavahetusel käisime Pääsküla rabas. Täitsa kena sügis.

Odie tuli ka kaasa. Laudteel käimine oli täitsa tore, seni kuni keegi vastu tuli. Hull liiklus oli. Üheltpoolt on ju tore, et selline laudtee keset linna on tehtud. Samas tuli pidevalt oma koer ikka sülle võtta, kui mõni raskekaalus koer kitsal laudteel vastu tuli. Ainuke miinus karvase koeraga metsas käia - ta on nagu siil. Kõik see risu jääb käpakarvadesse kinni ja selle lahtiharutamine sai toimuda ainult hilisema käpapesuga kodus.

Just postitasin ilusad sügispildid ära ja üla-ülla lumi on maas! Happy ka ei uskunud silmi, et mis värk nüüd siis lahti on ...






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...