pühapäev, 30. detsember 2018

Teine mini-sünna

Anname ülipidulikult teada, et eile saime kiibid ja esimesed vaktsiinid. Nüüd saab kasvataja meile ametlikud nimed panna, kuna ID number on olemas. Sama, mis inimestel isikukood, ainult et hullult valusam. Pisikeste mini-kiipide naha alla torkamine ei olnud just kõige meeldivam kogemus. See-eest käis arsti-tädi kodus ja kutsid ei pidanud kliinikusse sõitma. Ohutus ja mugavus maksab aga on igat senti väärt.
Magical Charmer Galaxy pesakond (2 kuused)
Vaktsiini järelmõju ei olnud. Kõik olid aktiivsed, söögiisu ja mängutuju jätkuvalt suurepärased. Seega kibeles Grete-Liis kangesti Brunot koju viima. Enne minekut tegime mälestuseks veel väikese foto-sessiooni.
Bruno'ga näituseringi?

Bruno Mars emme Chico'ga

Grete-Liis & Bruno Mars

Kodus võttis vastu sõbralikult poolvend Olaf (Chico eelmisest pesakonnast). Bruno kaalus täna 1,35 kg (veidi vähem kui Olaf 2-e kuuselt), seega võib oletada, et tulevikus on nad ühes kaaluklassis.
Olaf & Bruno
Teised tibud kaalusid alljärgnevalt:

Pisike poiss ( 2 kuud - 0,83 kg)
Roosa tüdruk ( 2kuud - 1,22 kg)
Punane tüdruk (2 kuud - 1,12 kg)
Kollane tüdruk (2 kuud -1,06 kg)

Paneks nüüd veidi lõbusamaid pilte ka? Millegipärast oskavad pätid kohustusliku pildi tegemisel sellise kurva-kuju-rüütli näo ette manada. Mis tegelikult kaadri taga juhtub on piilukaameraga tehtud 😎
Pisike pätt leidis tühja pudeli
Taimetoitlane?
Magame kuidas tahame

Homme on aastavahetus. Pesakond kolib üheks ööks minu ema juurde maale. Seal on ehk vähem pagutamist, kui siin linnas ja tahab ju kasvatajagi vähe chillida ja sõpradega pidutseda.

MEELEOLUKAT AASTAVAHETUST KÕIGILE!!! 











Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...