kolmapäev, 12. juuli 2017

Pesakonna neljas päev 12.07.2017

Ütlen kohe alguses ära, et täiesti tühi ja igav päev. Sest nad ju magavad päev läbi!!!

Oma maja eelised - ilusa ilmaga teed terassiukse lahti ja koer saab igal ajal välja minna. Kuigi esimestel päevadel jalutasin teda ainult maja ees, sest trepiasted madalamad ja seda just operatsioonihaava tõttu.

Kuna päev oli rahulik, siis sain täna kodukontorist välja oma põhitööd tegema. Õnneks on pojal koolivaheaeg ja nii oli hea võimalus ta arvuti tagant paariks tunniks kutsikavalvesse ajada. Põhimõtteliselt tähendab see valvamine "kõrvad lahti" kuulamist, et tited rahulikud oleksid.

Eile oli väike ehmatus, kui koeraema "rullis" ennas voodis ja padi voodist pessa libises. Seega, iial ei tea millega ta jälle seal hakkama saab.

Pesas on soe aga see punane lamp ajab mind hulluks! Öösel seisin keset tuba ja mõtlesin, kuidas tuba ümber paigutada, et see lamp silma ei paistaks ja magada laseks. Poja arvas, et ma võiksin lambile selja pöörata aga ma tahan ju teise külje peal ka magada.

Tänane öö oli juba enam-vähem. 7 tunni jooksul 6 korda üleval ehk kokku 2 tundi ärkvelolekut. Päeval iluund ka ei saa teha, sest põhitöö tahab tegemist.

Kaalumistega on mingi jama ehk teise poisi 2 päeva kaalumistega on anomaalia aga tänased tulemused olid sellised: poisid 158, 168, 208 ja tüdruk 208 gr.

Söögivalvet praegu enam ei pea. Kaalu juurdekasv on normaalne ja pesast suurt kisa ei tule. Ainult ema pritsutab söögiga.

Aga nad on nii uskumatult armsad! Ema läheb täiega närvi, kui ma kutsid pesast ära võtan, et vähegi paremaid pilte teha.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...