teisipäev, 11. juuli 2017

Pesakonna kolmas päev 11.07.2017

Järjekordne magamata öö 👽
Nüüd hakkan kalkuleerima huvi pärast tunde, mis mul reaalselt magamata jääb. Fitbit väidab, et täna oli äratus 3.37 ehk kõigest 3 tundi und, mille sees veel 3 ärkvel olekut.

Koeraema oli rahutu - ähkis ja lõõtsutas öö läbi. Proovi sa siis sellisega ühes toas magada. Kui pesakastile läks, siis istutas ennast kutsikatele peale. Järjest enam hakkab mulle kanaema meenutama.

Õnneks on meil majas hetkel "vaba tuba", mida kenneltoana kasutada. Täna öösel tekkis mul mõte mõõta punase lambi elektritarbimine ära. Õnneks on suvine aeg ja seda peaks ainult paar esimest nädalat kasutama.

Pisipere kaalumine: poisid 150, 182, 184 gr ja tüdruk 200 gr ehk võrreldes sünnikaaluga 15%. Elu nagu lill, kui piima voolab!

Kuna ema sai eile head ja paremat, siis täna krõbinad enam ei meeldi. Kõige rohkem kardan ma selle lõõtsutamise ja voodi alla peitmise juures, et tekib kaltsiumi puudus. Andsin veidi Nutri-plus geeli söögiisu tõstmiseks. Täna pean arstiga veidi konsulteerima.

Enne pesakasti koristust käib vilgas ujumine 💕

 
 
Kõige raskem on neid siputajaid korraga pildile saada. Seda enam, et meeleheitel ema arvab, et lapsed viiakse kuhugi ära.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...