pühapäev, 22. oktoober 2017

Viimane mohikaanlane

Selle nädala kurb uudis minu jaoks oli see, et Olaf lahkus kennelist ja võttis ette kodutee. Kaua oodatud pereliige. Kuna Rootsi nõuab marutaudi vaktsiini olemasolu enne riiki sisenemist ja seda saab teha alles 12.nädalasele kutsikale + ooteaeg 21 päeva.

Hetk enne teeleminekut. Õnnelik Grete Liis ja Olaf
Järgmine päev "üritasime" saada kliinikust ka ussirohtu ja templit passi, mis tunnistab koera kliiniliselt terveks sihtkohta reisimiseks. Kas arvate, et see on lihtne ettevõtmine? Kolm kliinikut sõitsime läbi. Valdekus ei olnud arsti kohapeal, Nõmmel oli 1 arst, kelle järgi oleks pidanud ootama tervelt tunnikese. Viimaks Sipelga kliinikus oli arst, kes ussirohtu andis ja templi passi pani.

Olaf magas uues kodus väga rahulikult. Loodame, et üle mere sõit sama rahulikult läheb. Kasvatajana saan ainult õnnelik olla, et minu kasvandikud niiiiiiiii suurepärased pered endale on saanud.
Olaf

Enne äraminekut üritasin emme-poja pilte teha. Ei tea, kas see koeraarmastus ongi selline muutlik ja ilma emotsioonideta? Mulle tundus, et mingit kadunud pereliikme otsinguid keegi koertest ei algatanud.
Chico ja Olaf
Olaf ja Chico
Olaf ja Odie
Odie kehakeel on jätkuvalt "ei mingeid põngerjaid, jätke mind rahule"
Olaf ja Odie

Ühe öö lasin Happy'l peale Olafi lahkumist üksinda kenneltoas magada aga kuna kell 6 hakkas tants ja trall peale, siis otsustasin ta kolida vanakeste juurde elutuppa. Lastetuba on nüüd kenasti kokkupakitud ja nädalavahetusel kasutasid seda kohe külla saabunud külalised.

Tänud Kristina, suurepärane kennelaedik!
Happy on meil nüüd eriti kõva tegija, saab vanakestega iseseisvalt õue joosta ja vabalt oma koeraasju ajada. Kui eelnevalt läksin pesakonnaga õue kaasa ja jälgisin nende toimetamisi, siis nüüd teen terassiukse lahti ja terve meeskond jookseb rõõmsalt õue. Happy "häda" tegemise protseduurile õues väga pihta pole vist saanud, sest talle meeldib "kükitavat koera" pigem täiega segada.

Jäänud viimane mohikaanlane sellest pesakonnast?! Kiiret pole, ootame seda kõige-kõige õigemat peremeest 👀
Aga kodus on nüüd rahu ja vaikus. Ei mingit lärmi ja kaklemist kutsikate vahel. Vanakestega mängitakse aga need mängud on oluliselt rahulikumad, kui need Olafiga olid.
Magical Charmer Bonito Jack Daniel "HAPPY"
Kui nüüd veidi saladust paljastada, siis käisime esmaspäeva õhtul terve peskonnaga stuudios pilte tegemas aga sellest annan ülevaate siis, kui kõik pildid kätte saame. Väga vahva ja väsitav kogemus oli 3,5 kuuste põngerjatega 3,5 tundi pildistamas olla. Viktoria omab ise yorke ja on igatahes suurepärase fotosuudio teinud.








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...