pühapäev, 19. aprill 2020

Viies nädal

Kuna sünna puhul sai postitus selle nädala sisse tehtud, siis seekord pikka juttu ei ajaks.

Roheline poiss
Nädalavahetuse ilm oli päikeseline ja see võimaldas kutsid magamistoast elutoa jooksuaeda tuua ning loomulikult ei saa ma kuidagi muidu, kui fotokat kätte ei võta või videot ei tee. Pisike roheline rüblik ronib permanentselt aedikust välja. Nüüd siis olen öine väravavaht - uks lahti ja kinni, kui emme tahab sisse saada.
Põgenesin aedikust, leidsin uue pesa

Pisike poiss sattus SoPosh uue toote reklaamipoisiks. Varakult tuleb ju endale selgeks teha, missugune hooldusvahend karva läikima lööb?! Olin ise katsejäneseks, kes esmalt oma pikkadel juustel ära proovis, siis julgen ka koerte peal kasutada. Võite julgelt tellida www.vipdog.ee e-poest. Toimib!
Pisike poiss
Veidi isiklikku juttu ka. Poiste sünnipäeva õhtul kaaperdati minu krediitkaardi andmed ja päris suured summad hakkasid kontot broneerima. Kuna olen keskmisest rohkem nuti-inimene (panga teavitused nutikella ja telefoni), siis sain kohe kaardi ära blokeerida. Ok, võttis paar minutit aega, et õige blokeerimise nupp leida. Aga vähemalt saime bloki peale. Selle aja peale tuli 3 korralikku rahaküsimist USA  suunalt. Võimalik, et eelmise aastalõpu külaskäigul sinna, kopeeriti minu kaardi andmed või on siis mõne välismaise e-poe külastus selle jälje jätnud. Õnneks Swed pangaäpp annab kohest teavet, kui kontol midagi toimub. Pank vabastas pahalaste broneeringu minu kontolt ja tegeleb sellega nüüd ise edasi. Kõhedaks võttis ikka küll.

Nädalavahetusel tegime väikese tiiru ratastega Kakumäel. Ilm sõitmiseks ei olnud just kõige soojem aga liigutada ennast on ju vaja. Kui seda rõvedat tuult ainult ei oleks!


polnud just õige rannailm
Naabrinaine korjas karulauku ja tegin elu esimese karulaugu pesto. Seedermänni seemneid tuli kolmest poest taga otsida, enne kui viimane pakk õnnestus leida. Aga isver kui hea tuli. Nüüd on C-vitamiinilaks tervele perele garanteeritud.

Pisikesed tegelased on kasvanud korralikult. 5.nädala lõpuks on meie kaalud: pisike 422 gr; roheline 492 gr; kollane 476 gr; sinine 504 gr.
Teravad kihvahambad hakkavad juba igemete seest välja tulema. Muidu on rahulikud ja suurt lärmi ei tee ehk omavahel ei kakle. Niipea kui lähed aediku juurde "tere poisid" ütlema on kõik ninad pesas püsti ja jooksuga ukse peal vastas. Nii armas, tunnevad juba rõõmu inimese lähedusest.
Elutoa mänguajas püüan neid harjutada meie elukeskkonna helidega: mees aevastab nagu elevant, raadio mängib, köögis toimetatakse jne. Põrand (laminaat) on libe ja sinna väga uitama veel pole lasknud. Paaril korral aga siis on Maya platsis ja tahab mängima hakata.

Paneme siis poiste 5.nädala passipildid ka siia:
Sinine poiss

Roheline poiss

Kollane poiss
Pisike poiss
Toredat algavat koolivaheaega lastele ja töönädalat meile kõigile. Poisid juba tuduvad ning valmistuvad uue nädala väljakutseteks! Kõrvad tuleb ära pügada, et saaksime nad kikki ajada.
Kes pesas, kes pesa taga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...