kolmapäev, 5. detsember 2018

Jõulukutsu(d)

Kas teadsite, et Diil ja Sky Plus otsivad jõulukutsut? No milles küsimus, meil neid ju suisa 1+5?! Hääletamine saab läbi 9. detsembril kell 20.00 ja 10. detsembril kuulutab Hommikuprogramm välja võitjad!

Tegelikult, kui nüüd kõik ausalt ära rääkida, siis jõuluatribuutika ostmine oli mul ammu enne nende kampaaniat plaanitud. Tellisin pätakatele XS mõõdus riided. Ikka Hiinast. Lootes, et kojumineku ajaks ehk mõõtu kasvavad. Elame-näeme ja kasvame.

Väsinud jõulukutsu
Kui arvad, et minust võiks saada jõulukutsu, siis oma hääle võid anda SIIN

Pildistamise idee mõtlesime välja. Rüblikud sai paremini enne magamaminekut kaadrisse püütud (siis olid nad lihtsalt rahulikumad).
Huvitavam oli aga piltide esitamine sky.ee lehel. Laadisin pildid ülesse ja sain teate, et vaadatakse enne ülessepanekut üle. Normaalne tsensuur, ikka tuleb ju üle kontrollida. Ootasin päeva, ei midagi. Laadisin uuesti, äkki jäi traatidesse kinni. Järgmine päev ikka ei olnud üleval. No võtsin siis ühendust FB sõnumite kaudu ... Väitsid, et tegid update, et otsigu ma uuesti. NO EI MIDAGI!!!
Ausalt, oli viimane aeg oma silmi pööritada. No miks ometi tehakse kampaania, kui pildid ülesse ei jõua ning saatsin info piltide kohta, mida olen neile saatnud.
Läks aega mis läks aga lõpuks said pildid ülesse. Et nagu reaalselt?! Ma loodan, et ma olin ainuke, kellega selline asi juhtus. Kurb ju, kui keegi lihtsalt lootma jäi ...
Magical Charmer päkapikud emmega jõulu-shoppingul
Kui sulle meeldivad Magical Charmer päkapikud, siis saad oma hääle anda SIIN

Ja kui sulle meeldivad mõlemad pildid, siis oleme väga rõõmsad, kui annad oma hääle mõlema pildid eest 🐾 Kõikide hääletajate vahel loosime välja terve kasti NURR jäätist. Selleks tuleb oma käpajälg jätta meie FB lehele.

Väike ülevaade ka meie arengust viienda nädala lõpuks. Üleöö hakkas vilgas tegevus väljaspool pesakasti. Iga ärkvelolek toimetatakse - uudistatakse suuremal pinnal ja sibatakse ringi.

Üks on selge. Ma olen saanud oravapojad, kes puurist välja ronivad. Igal ööl või päeval on keegi pesast plehku pannud. Punane ronib lihtsalt üle aga sinine on nii pisike, et pääseb puurivahede vahelt läbi. Pean emmele mingi teise kavala sissepääsu leiutama. Ust ei saa veel kinni hoida, kuni ta neid vabal valikult toitmas käib.

Esimesed kraaklemised on ka juba maha peetud, mida siis emme lahutama läheb. Väike sinine poiss tipib kiirelt eest ära ja leiab pelgupaiga minu kaisus.

Et midagi asjalikku elus juurde õppida, osalesin möödunud nädalavahetusel Luigelillede korraldatud jõulupärgade töötoas. Igavesti vahva tegevus. Tulemuseks selline tagasihoidlik jõulupärg, mis kaunistab sel aastal meie ust.

Kaunist esimest adventi teile ja teie perele ning põnevat jõuluootust. Loodame, et tulevad ikka valged jõulud.

Jõulupärg 2018


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...