laupäev, 9. september 2017

Teine minisünna ja kojuminek.

Täna said pätakad 2 kuuseks. Täitsa koerahakatised juba. Nüüd on aeg minna elukooli. Koertekooli. Eelkõige ikka perekooli.

Laupäev algas nagu ikka. Hommikune äratus kell 7. Pättidel söök ja möllamine. Minul igapäevane salajunnide otsimine ja põrandapesu. Millegipärast koristajatädi segamine on kõige lõbusam tegevus pätakate arvates.

Emme lõi ennast lille ja pani kleidikese selga. Täna juhuslikult ka tema 4.sünnipäev.

Koeramamma Charlotte
Mis sünnipäev see on, kui torti ei saa? Tütar oli kohe saabuvatele külalistele ühe ülihea tordi teinud.


Ja kell 10 saabusidki kauaoodatud külalised. Ehk siis täna on see päev, kui esimesed kutsid lähevad koju. Enne kojuminekut viimane kaalumine, tervise check, dokumentide kontroll ja juhendite ülevaatus. Kõrvade liimimine. Viimased pildistamised. Ja läinud nad olidki ...

Pesakond Bonito

Jacqueline ja Evelini pere
John Lee ja Maria pere
Pärast 2 kutsika lahkumist oli kuni õhtuni vaikus majas. Sama oli ka kojuläinud kutsikatel. Uudistasid elamist. Magasid ennast välja ja hakkasid vaikselt toimetama. Nüüd tuleb üksi hakkama saada. Teisi kraaklejaid ju kõrval ei ole.
Jacqueline uues kodus
John Lee uues kodus

Jazz Olaf
Jack Daniel. Millist mänguasja nüüd võtta?
Vaikus oli ajutine. Õhtul suutsid nad jälle omavahel kaklema minna, ajalehed ribadeks hekseldada ja põrgulärmi teha. Hommikul jälle uus koristamine!?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...