esmaspäev, 11. september 2017

Kasvataja suurimad hirmud?

Pool pesakonnast on koju läinud aga tegelikult ei ole muutunud meil midagi. Need marakratid mõtlevad sulle iga päev midagi uut välja. Hirmul on suured 👀.


Laupäeval vahetult enne uute omanike tulekut pidin ma esimese infarkti saama. Pisike poiss niutsus lastetoas. Läksin vaatama, et millega ta seal tegeleb. Mul pidi süda saapasäärde kukkuma. Pisike koer ja voodil!!! Nagu keravälk tormasin tuppa ja haarasin sülle. Aga kui ta oleks suurest rõõmust mulle vastu jooksnud ja voodilt alla hüpanud???

Pühapäeval peale hommikust toimetamist läksin tegema väikest iluund. Kui trepist alla tulin, oli suur poiss elutoa diivanil. Poolel trepil hüüdsin mehele, kes köögis toimetas aga juba oli marakratt diivanilt alla hüpanud, et mulle vastu tulla. Ma lihtsalt ei suuuuuuuuda!!! Sul peab olema sada paari silmi, et kõigel silm peal hoida. Õnneks midagi ei juhtunud. Aga kui oleks murdnud oma käpa???


Õueski ei saa terassi enam järelvalveta jätta, sest sinna ronimine on suurel poisil juba käkitegu.
Nüüd on meil pool elutuba ja lastetuba aedikutega eraldatud. Ei treppi, ei diivanit. Nad on lihtsalt pisikesed opakad, kes mingit ohtu ei karda. Kas ma tõesti peaksin kutsikaid hoidma puuris kinni, kuniks neist koerad kasvavad?

Loomulikult hakkab kutsikas mingil hetkel diivanile hüppama ja siis olen pannud diivanipadja põrandale, et oleks pehmem alla tulla. Aga 2 kuune kutsikas ei peaks seda trikki mitte mingil juhul veel harrastama!

Järgmine oht on see jube jooksmine ja tagaajamine. Kui mängutuju peale tuleb, siis tormavad ringi nagu poolearulised. Seda lärmi on terve maja ja hoov täis. Nojah, õues näitavad vanad koerad ette, kuidas haukuda ja mööda hoovi joosta. Nii lõbus ju ...


Täna õhtul oli muru veidi märg. Peale suurt jooksmist ja mullahunnikutes tuhnimist sain tuppa tuua mudakollid. Kaks pisikest Shrekki said esimese käpapesu ja föönitamise, millega nad sugugi rahul ei olnud. Püüa siis yorkiele selgeks, teha et selline saab olema su tulevik.

Loodan et ilus, sest vabaseisakus pilte sain täna päris toredaid.
Magical Charmer Bonito Jack Daniel

Magical Charmer Bonito Jazz Olaf


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...