laupäev, 25. aprill 2020

Nädalavahetuse ERI - tahaks juba õue!!!

Kaua me siin toas passime? Üldse ilmad soojaks ei lähe?
Kõik elutoa nurgad on juba varsti selgeks saadud. Terve laupäeva chillisid kutsikad elutoas. Kui oli tahtmine magada, siis leiti endale mõni pesa.
5 koera ühes pesas
Kui oli tahtmine suuremate koertega tuttavamaks saada, siis mindi uljalt juurde. Sansa imestab ja vaatab aga hakkab tillukeste koertega vaikselt harjuma. Ja nii iga nädalalõpp VIDEO

Kõik inimesed peavad harjuma sussisahinal vaikselt toas käima, kui koerapojad ringi sibavad.

SPA laupäev
Kuna laupäevaks mitte ühtegi plaani teha ei saanud ja pidin kodus passima, siis otsustasin teha Maya'le SoPosh SPA protseduurid. Kõigepealt pesu Silky šampooniga, siis töötlesin karva Oh dog, it's a Miracle maskiga ja hoidsin teda 10 minutit käterätiku sees. Seejärel loputasin hoolikalt, pihustasin karva I'm Tangle Free spray'd, et oleks kergem kammida ning seejärel föönitamine. Tuti tõstmiseks katsetasin Oh Touch Me tekstuuri andvat sprayd. Kuna näituste toimumine on teadmata ajaks edasi lükkunud, siis on oht unustada selle ajaga tutitegemine. Eriti edevat näitusetutti seekord ei teinud, pole ju vaja neid olematuid karvu katki teha. Vuntsikarvad meil niigi pikemaks kasvada ei taha.
So Posh tooted mida kasutasime
Peale SPA päeva tegime mõned edevamad pildid ka:
Maya 18 kuud
Sansa (15 kuud -31.04) & Maya (18 kuud - 30.04)
Maya & pisike poiss

Suur õde on väsinud?


Pisikesed poisid said iganädalase päkakarvade pügamise ja küünelõikuse. Kõige edukamalt õnnestub protseduur, kui nad on väsinud ja magavad. Keeran kutsi põlvede peale selili ja saan isegi üksi  kõik tehtud.
Testime uut pesa


Kas minna aedikusse või oleme veel väljas?




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...