esmaspäev, 14. august 2017

Pesakonna 5.nädal

Oi kui mõnna on väljas ilusa ilma ja emmega chillida 🐾


Tundub, et nüüd hakkan postitama pigem pilte kui teksti, sest pildiga saab rõõmurullide emotsioone palju rohem edasi anda. Samas on nad nii nobedad, et seda kõike pildile fookusesse saada on päris korralik ettevõtmine. Keegi abilistest peab koera eemale tõstma ja kui ta kavatseb lõpuks sealt kuhugi suunas liikuma hakata, siis on 1000 pilti mälukaardil ja mõni neist ehk ka fookuses.




Tavaliselt kestavad need möllamised u. 30 minutit, siis väsitakse ära. Kohusetundlikult püüan igaks ärkamiseks krõbinad valmis leotada aga tundub, et koeraema piimabaar on palju ahvatlevam ja seda kraami tuleb sealt jätkuvalt piisavalt. Seega pean mina oma krõbinalödiga kannatlikult ootama. Jäänud on 3 nädalat. Enne loovutust, peavad nad ju iseseisvalt sööma.



Nädalavahetusel käsime suvilas, sest ema oli kõik krõbinad koertele juba sisse söötnud. Kuidas nad küll jõuavada oma kohustusliku kõrbinakoguse peale veel muud head-paremat sisse ahmima? Ülekaal oli silmaga nähtav ja võtsin sõbrad koju kaasa "paastulaagrisse". Samas tundus, et viimane aeg on koerad koju tuua, enne kui kutsikad liiga ülemeelikuks lähevad.

Chico oli meeletult rõõmus, et sõbrad jälle koju tulid. Esialgu jätsin kenneltoa ukse lahti, kes tahab see läheb ja uudistab uusi koerahakatisi. Silky läks kohe aediku juurde nuuskima. Kui aga saabus kutside mänguaeg, siis oli Silky'l kiire oma naha päästmisega, sest selliseks aktiivseks invasiooniks saba kallale ta valmis ei olnud.
Odie ootas härrasmehelikult lävepakul ja mitte sammugi üle selle. Niipea, kui mõni kuts lähenes, pani tagurpidi käigu sisse ja eemaldus. Ega siis kedagi sundida ei saa. Kui on tema jaoks saabub õige aeg, küllap teeb ise tutvust.
Chico ei ole just koerte peale urisenud aga kehakeelega annab märku, et need on tema omad. Kohe jookseb kontrollima, mis seal Silky ja kutsika juures toimub.



Oma hambaga tuleb ikka kõik asjad järele proovida. Aegajalt pakuvad ka mänguasjad huvi aga tühja neist mänguloomadest, kui muud asjad on huvitavamad.
Esimene iseseisev seisupilt
See seisupildi saamine oli juhus. Reeglina nad sellises vanuses veel nii püsivad ei ole. Kõik on vaja neil ju mänguks keerata.
Tsau. Ilusat nädalat kõigile
 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...