pühapäev, 30. juuli 2017

Pesakonna 3.nädal


Tüdruk 3 nädalat

Täitsa lahe, me oleme juba kolme nädalased!!!
Selle puhul tuli meile naabritädi Kristina külla ja tegi kutsidest hunniku pilte. Mõnele pildistamine meeldis aga mõni tüüp undas kategooriliselt vastu. Ülihoolitsev koeramamma oli loomulikult häiritud sellest jamast.
Lõpuks ometi sai koerabeebidele ka esimene küünelõikus tehtud. See oli hullem katsumus, sest kaks "prillidega, samas pimedat keskeas naist" üritasid sellega hakkama saada. Väikesed olematud käpakesed karvade sees ja leia siis need valged teravad küünetipud sealt ülesse. No ja otse loomulikult oli nädala lõpetuseks meeldiv terassil chillida ja olukorda koeramaailmas arutada :)

Eile võtsin ette suurema pesupäeva. Kõik karvased mänguasjad said algavaks mänguhooajaks korralikult pesumasina ja kuivati rappumist tunda. Mõned neist rändasid juba pesakasti, mida koeramamma õhtu lõpuks loomulikult endale põrandale tassis.

Home alone nädal hakkab lõppema. Premeerisin ennast väsitava shopping päevaga. Otse loomulikult ei leidnud ma endale midagi aga kutsid said uue ROOSA pesa (päris hea hinnaga oli K-Rautas) ja koju sai hunnikus megahea hinnaga Maximast toataimi ostetud (taim koos potiga 2,59€).

Kuna pesakastis käib juba tubli trallimine, siis järgmine nädal tuleb pesakasti laiendus ette võtta sest mõningad aktivistid üritavad mul siin varsti barjääre vallutada.

Kaalumistega on nii, et kahe esimese poisi vahel käib tihe rebimine. Hetkel on esimene poiss 10 grammiga teisest poisist juba ette läinud! Pidu piimabaaris jätkub veel nädalakese ja siis hakkame lisatoitu sööma.




 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...