laupäev, 26. august 2017

Pesakonna 7.nädal

Appi, meil elavad pisikeste armsate yorkide asemel krokodillid?! Need teravad hambad jõuavad kõikjale. Nüüd on lahti lastud täielik termiitide pesakond ja nad jõuavad sõna otseses mõttes minu elamise igasse nurka.
Pätu?! Mina või ?!

Teen mina süüa, nuga käes ja siis närib üks varbast. No karju appi, käed jalad tööd täis ja tuleb sind süüdimatult kiusama. Võtad ta hellalt sülle ja juba tal on vaja limpsimise asemel nina hambaga proovida.

No ja seda trepijala järamist jätkab traditsiooniliselt ka see pesakond. Las tal siis olla ajahambast puretud jäljed küljes. Õnneks ei ole tegemist suure koera kutsikatega. Muidu tuleks see trepp peale iga pesakonda remonti saata. Hetkel rohkem kahjustusi majas ei ole. Juhtmed on juba varjatud või kõrgemale tõstetud. Lillepotid on kaetud. Sokke pole enam mõtet meestel vedelema jätta, need tassitakse laiali ja peidetakse ära. Üks on kindel, lugeda nad juba oskavad, sest ajakirja riiul on varsti läbi loetud.
Raamatukogus

Kuna hambad teravad, siis püüame siin vennalikult ka konte närida. Vennalikult selles mõttes, et vanakesed on nagu hagijad ümber kutsikate. Kui mõnigi kont peaks maha kukkuma, siis on see läinud. Isegi Odie, kes muidu kutsikatest kauge kaarega mööda läheb on selle toimingu ajal kohal.
Ärge nüüd arvake, et vanad koerad konte ei saa. Neil on selleks ajaks juba otsas, kui väikesed sellega peale jõuavad hakata. Hästi, tegemist pigem naturaalselt kuivatatud liharibadega kui suure ülejõu käiva kondiga.
Kondid

Mängimised on meil juba üsna lärmakad. Kõik on omamoodi isiksused. Kui vaja, siis minnakse kaklema, mida siis emme või vanaema lahutama lähevad.
Vants on tubli, mängib lastega rahulikult. Odie süüdistab mind jätkuvalt. Eriti siis, kui nad talle kambakat lähevad tegema või sabast kinni saavad.
Silky lastelastega mängimas

Sel nädalal tuli anda järjekordne ussirohi ja proovisime uusi maitseid. Paprika, milles rohkelt C-vitamiini ja hammastele hea, oli lemmik. Krõbinate leotamise lõpetasime ka ära, nüüd ainult tahkelt. Lisaks siis maitsestamata jogurt. Püüan seda RC titepiima ka anda aga see neile kuidagi väga ei meki.

Nüüd püüan veidi tööinimese ajakava neile sisse kodeerida. Äratus on kell 7. Nädalavahetusel oli veidi karm kell 7 ärgata ja 1,5h nendega jaurata aga sain hakkama. Lõunasöök kell 13, millega saab Kevin vajadusel hakkama. Õhtusöögid alates 17.00 ja 21.00. Piimabaar on jätkuvalt lahkelt saadaval.

Kõige hullem on see junnilaadung. Mida rohkem nad söövad seda rohkem nad häda teevad. Üks lõpetab ja teine alustab. Mänguajad mööduvad mööda tuba joostes. Mida lõbusam neil on seda rohkem pean ma neid junne mööda tuba koristama. Pesumasin arvab, et tegemist suurperega, et iga päev masinatäis pesu tuleb puhtaks teha. Lõputu koristamine.

Ühe kutsikaga majas on lihtne aga kui neid on bande, siis ärge mitte lootkegi ühtegi vaba hetke oma päevas. Aga eks meil on ikka õrnusehetki ka. Kui Kevin end põrandale nagu kirjamark laiali laotab ja kutsikad tema peale ronivad. Või õhtul telekavaatamiseks mõne rahunenud vääniku endale rinnale magama võtad. Siis on nad nummid.
Kutsikad alistasid Kevini
Nimed tuleb välja mõelda. Jäänud on viimased 2 nädalat ja siis võib mõnel ees oodata juba kodutee ...

Magical Charmer koerapere




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...