pühapäev, 8. oktoober 2017

Beebikool vol 2

Harjutamine teeb meistriks. Meie teine Bonito beebide kogunemine laupäeval läks juba edukamalt. Katsetasime  meie jaoks uut saali Koerte Paradiisis Tammsaare teel.


Saali asukoht võrreldes kesklinna omaga meeldib mulle isegi rohkem. Ruumi suurus, peegelseinad ja põrandakate on sama. Aga puhtam võiks olla. Kui eelnevalt on tunnis käinud karva ajavad koerad ja suured karvarullid põrandal vedelevad, siis see nüüd küll meeldiv ei ole.

Seekord siis jätkasime kontakti harjutamist ja rihmas käimist. Mõnel beebil õnnestus isegi rahulikult paar ringi saalis teha. Meie noored händlerid on väga tublid ja saavad erinevate kutsikatega ilusasti hakkama.

Jaqueline
Peelike-peeglike
Jaqueline
Olaf
Happy
Pühapäev oli just selline mõnusalt vihmane päev, et kodus ette võtta harjamine groominglaual. Mitte just iga koer ei naudi laual rahulikult seismist. See on oskus, mis vajab samuti harjutamist.

Seekord ei olnudki kammimine nii jube võitlemine ja närimine. Turvalisuse huvides soovitan groominglauale hankida stange, kuhu saab koera rihmaga kinnitada,et sul mõlemad töökäed kasutada oleks ja koer ootamatult laualt alla ei hüppaks.


Olaf tutvus kammivalikuga ja lasi ennast rahulikult ilusaks teha. Ja miks siis mitte meie staaridest pilte teha ...
Teeme ilusast poisist pilti ka!
Olaf
Happy näriks selle segava elemendi ära
Happy vabaseisakus

Peale lõunat pakkisime koerapere autosse ja sõitsime koerte unelmate kohta ehk KOTLETIMAALE. Teate küll sellist kohta, kus koerte söödetakse head ja paremat sisse.
Kokku oli meil 7 koera, mis oli selgelt liig mis liig.

Grupipilt Kiisal ema juures.
Beti ja Mauser võtsid kutsikad rõõmuga vastu. Tegemist kutsikatel oli oi kui palju, sest kõik kuivama pandud oad ja sibulad leiti ülesse ja tassiti laiali.

Seitsme käpalise pildi peale korralikult saamine oli pea võimatu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tibupojad lendasid pesast välja!

Kätte on jõudnud aeg, kus ulakad poisiklutid kolivad uute omanike juurde. Mõni mäng läheb meil siin täitsa käest ära ja ellujäämise nimel tu...